Vadon Jani vadonatúj tévéműsort fog vezetni - ifaktor
Vadon János és stábja Drégely váránál.
Vadon Jani több év kihagyás után visszatér a tévéképernyőre, méghozzá egy saját műsorral, amely a Spektrum csatornán lesz majd látható.


A műsor címe Várfoglaló lesz, amelyben minden részben egy-egy ikonikus magyar várat vesz górcső alá a rádiós és stábja.

Mivel Jani a civil életben is nagy rajongója az akár 1000 éve felhúzott épületeknek, így bizonyára élvezi a forgatásokat. Erről tesz tanúbizonyságot a legutóbbi fotója is, amelyen az látható, amint éppen egy kivégzést imitálnak a Tatai vár udvarában.

„A készülő műsorom sokak álmát váltja majd valóra...”

– írta Jani a hátborzongató képhez.

Egyelőre nem ismerhetjük a helyszínek részletei, de a Tatai vár mellett Drégely vára is otthont adott egy epizódnak, amelyről a drégelypalánki önkormányzat is megosztott néhány sort.

„Fantasztikusan izgalmas forgatási napot töltöttünk VADON JANIVAL, aki az ősszel induló Spektrum VÁRFOGLALÓK c. műsorának házigazdájaként kalauzolja a nézőket Drégely várában, Drégelypalánkon. Öröm számunkra, hogy Drégelyvár szerepel azon helyszínek sorában, amelyek helyet kaptak ebben a nagy volumenű, tartalmas, történelmi ihletésű sorozatban.”

– írták.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!