Vágó István: ,,Gyávaság, amit Sebestyén Balázs tett" - ifaktor
Vágó István fekete ingben ül, szemüvegben

Osváth Zsolt egy rendkívül mély és sok mindenre kiterjedő beszélgetést folytatott Vágó Istvánnal. Az interjú során fény derült az egykori tévés korábbi konfliktusára, Sebestyén Balázzsal.


Osváth Zsolt népszerű YouTube-műsorának, a ZSHOW time-nak volt vendége Vágó István. A visszavonult kvízmester mesélt csatorna váltásának okáról, házasságáról és többek közt politikai állásfoglalásáról is.

István több részletet is elárult karrierjéről, miszerint számára sosem volt elsődleges szempont a pénz. Vágó István visszavonulása után Sebestyén Balász került, mint műsorvezető a reflektorfénybe. Az egykori kvízmester szakmailag nagyon tehetségesnek tartja Balázst, de emberileg leírta, ugyanis korábban mélyen megsértette Istvánt.

,,Ő (Sebestyén Balázs) és kollégája csúnyán beszélt rólam… ez nem önérzetesség kérdése, ez gyávaság kérdés. Akkor mondjon ilyen, amikor én ott vagyok.”

-nyilatkozta Vágó István.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!