Pokollá tették a kommentelők Vajna Tímea Instagram-oldalát - ifaktor
Vajna Timi

Damu Roland halálhírét követően megindult a föld Vajna Tímea Instagram-oldalán, ahová megalázó és gyűlölködő kommentek hada érkezett.


Damu Roland 47 éves korában, a napokban feladta a küzdelmet a koronavírus ellen. Mint ahogy arról több hírportál is beszámolt, a betegségei már korábban kezdődtek és végül lélegeztetőgépre került, amiből nem tudott már felépülni. Ennek fényében pedig szinte borítékolható volt, hogy az emberek visszanyúlnak majd a gyökerekig.

Ezt pedig a színész exénél, Vajna (Palácsik) Tímea Instagram-oldalán kezdték meg. A kommentelők érzéseket nem kímélve zúdították haragjukat Timire, aki többek között értetlenül állt a dolgok fellett. Nem csak privát üzenetekkel, de olyan hangvételű kommentekkel árasztották el Roland volt kedvesét, amitől igencsak dühbe gurult.

Ugyan hivatalos megjegyzést még nem posztolt, de kezdésnek kikapcsolta a komment lehetőségeket, ugyanis saját képei alá is érkeztek megalázó megjegyzések. A vitatott témákat az emberek tovább fűzték és saját életében kezdtek kutakodni. Többen voltak, akik Timi védelmére is keltek, de most, az ember érzelmének tiszteletben tartása, nem éppen sikerült a követőknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!