Vajna Tímea lombikprogramra készül - ifaktor
Vajna Tímea egy kőfal előtt áll

Eljegyzése után nemsokkal már mesterséges megtermékenyítésre készül Vajna Tímea.


Vajna az Instagram-oldalán mondta el, hogy nemrég átesett egy endometriózis- és petefészekciszta-eltávolító műtéten, valamint kétszer le is szívták a petesejtjeit.

A híresség anno még Andy Vajna hitveseként kezdte el először a lombikprogramot Amerikában, ám Andy halála miatt végül nem került sor a beavatkozásra. Tímea azóta sem adta fel, hogy kisbabája szülessen, ugyan nyár elején ezzel ellentétben még azt fogalmazta meg, hogy ennek nincs itt az ideje.

Nemrégiben már arról számolt be, hogy 38 évesen nem várhat tovább, mert azt érzi, sürgeti őt az idő. Így nyilatkozott Instagram- sztorijában:

„A kor nem tréfadolog. Már értem, miért mondják az orvosok, hogy a nők 35 éves koruk alatt szüljenek. De az élet nem olyan egyszerű… körülmények, munka, kapcsolat..."

Azt is elmondta, hogy családjában korábban a húgának is volt már endometriózisa, ami genetkiai hajlam.

Tímea szerencsére már túlvan endoműtétjén, lefagyasztott petesejtjei pedig csak arra várnak, hogy szerelmével elszánják magukat a beültetésre és végre egy babával is megkoronázzák kapcsolatukat.

Jó egészséget kívánunk Tímeának és sok boldogságot jövendő gyermekükhöz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!