Vajna Tímea nagyija: ,,Egy számít, az unokám boldog legyen" - ifaktor

Nyilatkozott unokájának eljegyzéséről Vajna Tímea nagyija.


A vőlegénnyel korábban nem volt kibékülve Timi mamája, de a viharfellegek minden jel szerint elvonultak és békesség van a családban.

Ahogyan arról a Ripost is beszámolt, Vajna Tímea augusztus 12-én jelentette be közösségi oldalán, hogy Zoltán már jóval korábban, július 21-én feltette neki a nagy kérdést.

A lánykérés annyira nagy titoktartásban zajlott, hogy Tímea nagyija sem lett beavatva, akinek később viszont a vőlegény személyét illetően nem kis fenntartásai voltak.

Mostanra Marika néni haragja már teljesen eltűnt. Így fogalmazott a Story magazinnak:

„Nekem egy számít, hogy az unokám boldog legyen. Ha ő az, én is az vagyok."
„Timi nem keresett meg a hírrel, de az interneten mindig látom, mi történik vele. Csak remélni tudom, hogy ez a fiú örökké kitart mellette, és fordítva is így lesz."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!