Nem kért sógora Vajna Timi jóslásából - ifaktor
Vajna Tímea lakásában

Vajna Timi hisz a jóslásban, azonban jó katolikus létére, Visváder Tamás egy szót sem szeretne erről hallani.


Vajna Timi húga, Palácsik Lilla és férje Visváder Tamás több reality TV-műsorban is feltűntek már, így került célkeresztbe közös gyermekük és a sógornő „ajánlata” is.

Tamás elmondta, hogy Timivel nem igazán találják a közös hangot, hiszen ebben a témában közel sem ugyanazon az állásponton vannak. Mivel Andy Vajna özvegye szereti a spirituális dolgokat, így szerette volna megjósoltatni húga leendő gyermekének nemét. Ez ellen viszont Timi sógora is felszólalt, aki vallási okokból erről nem szeretne hallani.

„Én egy nagyon hithű katolikus, keresztény ember vagyok. Nekem ez egy elvárásom volt az életben, hogy bárki lesz az én párom, az tisztelje meg az én hitemet. És Lilla nemcsak hogy megtisztelte, hanem ő érdeklődik is, neki ez tetszik. Tehát együtt elmegyünk templomba, ragaszkodott hozzá, hogy ugyanarra a vallásra legyen keresztelve a gyerek, mint én, és olvas is utána. Tényleg fejlődik a hitvilágban, és ez egyébként a lelkemnek nagyon jól esik. Tőlünk nagyon távol esik minden ilyen jóslás meg ilyen dolgok. Egyrészt nem hiszek benne, másrészt ha bármennyi valóságalapja is van, és az az életedre valamilyen jóslás, én meg azt bűnnek fogom fel, úgyhogy én hallani sem akarok róla. Dehát Timi nagyon mindig mindent megjósol, és tudja, hogy engem ezzel nem szabad zaklatni, már Lillát is egyre kevésbé”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!