Vajna Timi lefekvéskor smink nélkül készített videót magáról - ifaktor
Vajna Timi piros felsőben telefonjával fotózza magát

Te is biztos tapasztaltad már, hogy a telefonod saját magától csinál dolgokat. Éppen Vajna Timivel is megtörtént ez, amikor lefekvéshez készülődött.


A Bors egy rendkívül jó pillanatban kapta el Vajna Tímea közösségi-oldalának profilját, amint az elmúlt este éppen élőzött. Noha a kíváncsiskodók sokan bekapcsolódtak, azonban nem láthattak mást, mint egy fekete képernyőt és halk zörejeket.

Vajna Timivel megtörtént az, amitől sokan rettegnek, ugyanis véletlen a zsebében a telefonja úgy indított egy live-felvételt, hogy arról fogalma sem volt. Persze Timi egy közel 20 percnyi felvételt követően rájött, hogy valami történik, ekkor ránézett a telefonjára.

Telefonján látta, hogy többen is nézik a jelenleg is folyamatban lévő videót és ahogy volt, smink nélkül maga elé vette a telefont és egy „Jézusom” felszólalás közepette rémülten, leállította azt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!