Őt akarják a nézők a "ValóVilág 11" női műsorvezetőjének - ifaktor
Baukó Éva, Nádai Anikó, Szomjas Jennifer

Egyelőre még csak azt lehet tudni, hogy 2022-ben folytatódik a népszerű műsor, a ValóVilág. A nézők már most megszavazták kit látnának szívesen a valóságshow női műsorvezetőjeként.


A nézők már most izgatottan várják a ValóVilág powered by Big Brother legújabb egyben tizenegyedik évadát. A korábbi szériában Nádai Anikó és Puskás Peti vezette a műsort, most viszont egyelőre még nem tudni, idén kik lesznek a műsorvezetők.

Egy internetes platformon történő szavazás során kiderült, hogy a nézők kit tudnának vagy éppen szeretnének viszont látni a képernyőn. Az első helyezett pedig – érdekes módon – nem más, mint egy korábbi játékos Baukó Éva lett. Évi mostanában azzal lett népszerű, hogy több tévés vetélkedőnek is kideríti előre a győztesét és ezeket az információkat örömmel megosztja a nézőkkel, azok legnagyobb bánatára. Ennek ellenére a legtöbben még is őt szeretnék látni, a ValóVilág 11 női műsorvezetőjeként.

A szavazás második helyezettje pedig a fentebb említett Nádai Anikó, aki több műsorvezetői tapasztalattal rendelkezik, konkrétan ennek a vetélkedőnek a kapcsán is. A harmadik személy pedig az idén műsorvezetőként befutott, Szomjas Jennifer lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!