Ezzel foglalkozik VV Csoki, mióta véget ért a Való Világ - ifaktor
VV Csoki

VV Csoki az Való Világ című műsor óta eltűnt a képernyőkről, de nem titkolt vágya újra egy műsorban szerepelnie. Az egykori villalakó most elárulta, mivel foglalkozik.


VV Csokit, azaz Chris Tanoht a Való Világ kilencedik szériájában ismerhették meg a tévé nézők. Akkoriban magabiztos stílusa és humora miatt vált a közönség kedvencévé. Azonban egy konfliktus végett, amelyben veszélyeztette egy játékos társa testi épségét kizárták a műsorból.

Azóta igazán keveset lehetett tudni Csokiról, most viszont a Life Tv műsorában elárulta, hogy mivel töltötte szabadidejét és meglepő dolgokat mesélt.

"Mindennel foglalkozom. A Való Világ óta várom, hogy legyen egy igazi olyan műsorom, ahova mehessek. Még olyat nem találtam. Most már lejjebb adtam, egyébként“.

-nyilatkozta Csoki.

Ezután egy kicsit bővebben is mesélt arról, hogyan teltek azóta az évei:

“Párizsban voltam szakács. Az is történt velem. Olasz étteremben voltam, mert én olasz vagyok. Csináltam pizzát, tésztákat is. (…) A bolognaim jobb, mint a nonnáé! Az tényleg olyan, hogy én nagyon odarakom magam”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!