Súlyos balesetet szenvedett az egykori való világ játékos - ifaktor
VV Robi fodrásznál tükörben fotózza magát
VV Robi súlyos balesetet szenvedett egy elektromos rollerrel. Fél óráig volt eszméletlen a történtek után és nagyon rossz tapasztalatokat szerzett a kórházi ápolásával kapcsolatban.


Korábban VV Robi Instagramon élő videójában számolt be a történtekről, de később eltávolította oldaláról a felvételt. Most viszont követői kérése megosztott egy bejegyzést, amelyben kifejti mi is történt vele valójában. Egy elektromos rollerrel szenvedett balesetet, amely könnyen tragédiába torkolhatott volna.

A valóság azonban az, hogy elektromos rollerral szerettem volna hazajutni. Nem mindenhol a legalkalmasabbak az utak, a roller használatára, így annál a pontnál sem ahol repültem vele egyet. Sikerült fejjel tompítanom mindent. Az ütés hatására elvesztettem az eszméletem. Nagyon sokmindenre ott már nem emlékszem, csak arra, hogy zúgott a fejem és a fényeket homályosan de csillogónak láttam. Nem tudom kimondtam vagy csak gondoltam de az a kérdés merült fel bennem "Mit keresek Párizsban? ". Kórházba vitték, ahol piszok negatív tapasztalatom volt. 😒

Mostmár a helyzethez képest jól vagyok. Köszönöm mindenkinek! ❤️

-írta le Robi Instagram-bejegyzésében a történteket.

Ennek ellenére a korábban vallott negatív tapasztalatára, amit a kórházban élt át, nem tért ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!