Őt akarják a nézők a „ValóVilág 11” férfi műsorvezetőjének - ifaktor
Osváth Zsolt Filipánics Bálint Puskás-Dallos Peti

Egyelőre még csak azt lehet tudni, hogy 2022-ben folytatódik a népszerű műsor, a ValóVilág. A nézők már most megszavazták kit látnának szívesen a valóságshow férfi műsorvezetőjeként.


Korábbi cikkünkben megosztottuk az előző szavazás eredményét is, amelynek lényege, hogy a nézők ki látnának szívesen a ValóVilág 11 női műsorvezetőjeként. Az akkori eredmények igen meglepőek voltak, ellentétben a mostaniakkal.

ValóVilág powered by Big Brother című reality-show legújabb szériájában a nézők többsége egyértelműen Puskás Petit szeretné viszont látni a tévé képernyőn. Peti az előző évadban is betöltötte a műsorvezetői szerepet, így nagy valószínűséggel a mostanit is elvállalná.

A második jelölt pedig az előző széria egyik játékosa lett, Bálint. A szépfiú sok lány szívét elrabolta a műsor során, így várható volt ez az eredmény.

A harmadik helyezett viszont nyújtott némi meglepetést, ugyanis a többi jelölt neve mellett lehetett a „valaki új” opcióra is szavazni. Így a nézők ezt is választották meg a harmadik jelöltnek. A listán szereplő további nevek voltak még Miller Dávidé, Osváth Zsolté és VV Robié is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.