Varga Irén őszintén beszélt gyámságáról élőzés közben - ifaktor
Varga Irén arany ruhában egy asztal előtt ül

Varga Irén elmondta, hogy nagyon boldog azért, amiért férje a gyámja, még akkor is, ha mások ezt furcsának találják.


Varga Irénnek hivatalos papírja van arról, hogy férje László az, aki teljes gyámságot gyakorol felette, ezt pedig semennyire sem bánja. Miután a „művésznő” elveszítette édesanyját, nem maradt már neki más, csak a férje, aki gondját viselje. Most azonban anyatigrisként harcol és nem engedi, hogy bárki elvegye tőle ezt a jogot.

„Amennyiben erről még egyszer szó lesz vagy bármi, rám csak ő tud hatni, senki más. Csak a férjem. Amit vállalt, azt ő tisztességesen végrehajtja. Ha nem volnék a gyámsága alatt, akkor is mindent megtenne értem. Nem kell ahhoz neki a gyámomnak lennie. Ez valahogy szégyen rám nézve, hogy a férjem a gyámom. Máskülönben meg tényleg jó, mert nekem más nem kell. Esküszöm mindenre, ami szent, nem hagyom, hogy bárki elvegye a gyámságjogát”
„Anyámnak köszönhetem, aki sajnos nincs köztünk. Nekem nem volt szükségem gyámságra. Imádkozzon mindenki értem, hogy ami picike gyámság van rajtam, az menjen le rólam! Részben gyámság alatt vagyok. Negyven éves vagyok és évek óta így vagyok. Úgy, hogy nem szolgáltam rá. Már lazítottak rajtam, mert eddig több mindenben voltam gátolva. Ötévente bírálnak és a hátralévő négy év még nagyon hosszú. Ezért vagyok lelki beteg, mert érzem, hogy nincs rá szükség. A jég hátán is megélek és tudok magamra vigyázni”

– tette hozzá Irén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!