Varga Iza elmondta, hogy mihez kezd a Barátok közt után - ifaktor
Varga Iza a Millenium Házának rózsakertjében áll

Varga Izabellának a Barátok közt befejezése azt is jelentette, hogy megszűnik egy hosszú évekig tartó rutinja, amely nagy részben meghatározta az életét.


A színésznő eddig is megpróbált tudatosan élni, de a sorozat lezárulásával elhatározta, hogy központi szerepet fog kapni életében az egészséges életmód kialakítása és fenntartása.

Szerinte fontos, hogy legyen időnk saját magunkra:

„Rendkívül változatos, ugyanakkor kiszámíthatatlan időbeosztást jelentett a Barátok közt; lehetetlen volt az életembe rendszerességet csempészni. Amikor befejeződött a sorozat, az volt az első, hogy kiszámítható, stabilabb rendszert állítsak fel magamnak. Ezzel alapoztam meg az életmódváltást – meséli a színésznő."

Iza szeret összeszedetten és szervezetten élni. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, minthogy a napját általában azzal indítja, hogy összeszedi milyen elfoglaltságai vannak, ezzel is lecsökkentve a napi stresszt vagy, hogy elússzon.

Hitvallása az is, hogy hirtelen felindultságból változtatásba belevágni soha nem vezet jóra. Szerinte túl sokan szeretnének célokat túl hamar elérni.

Az egészséges táplálkozás is fontos szerepet kap Iza életében. Kislánya születése óta cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, ezért nem eszik szénhidrátot sem. Ehhez kapcsolódva a megfelelő vízfogyasztást is szem előtt tartja, hiszen az izmok és az agy egészségének fenntartásához a víz elengedhetetlen.

Végezetül a színésznő életmódjának leglényegesebb eleme a megfelelő alvás is. Szerinte a napi eseményektől való eltávolodás és kikapcsolódás egy kis olvasással és relaxációval szükséges és kellemes is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!