Véget ért Varga Viktor és barátnője „kálváriája” - ifaktor
Varga Viktor és barátnője, Lili egy vízesés előtt.
Varga Viktor még februárban az Instagram-oldalán jelentette be, hogy párjával egy-egy hátizsákkal vágnak neki az Amazonasnak.


„Viszlát! Indul a magán expediciónk Perú-ba, az ősi inkák földjére, és Amazóniába a vad dzsungelbe, nomád módban, egy hátizsákkal. Jóutatsztok!”

– írta az énekes akkor, majd az út során szinte mindent végig dokumentált.

A szerelmesek többe között Amazónia perui részének egyik legfontosabb kereskedelmi és turisztikai központjánál, Tarapotonál jártak, majd legutóbb már Costa Ricából, egy vízesés mellől poszoltak, ahonnan Varga Viktor több meztelen fotót is posztolt kettejükről.

Természeti kincsekben nincs hiány az amazóniai dzsungelben, így nem csoda, hogy az énekes és kedvese a paradicsomban érezhette magát. Noha azért a bogarakkal és a körülményekkel néha meggyűlt a bajuk, de összességében minden jel arra utal, hogy élvezték minden percét. Mindenesetre az álomutazásnak vége, amelyet Viktor jelentett be az Instagram-oldalán.

„Viszlát! És köszi hogy velünk utaztatok! Hamarosan elkészítem az utifilmet is amit kinn forgattunk Drónnal és kamerával, sok érdekességgel amit itt nem láttatok! Like-kal jelezhetitek ha érdekel az Utifilm Peruról! Puszi”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!