Varga Viktor lelkének mély zugába nyerhettünk bepillantást - ifaktor
Varga Viktor a Macchu Piccun

Varga Viktor egy YouTube-os podcastben vallott arról, hogy mennyire megbolondította a pénz, és hogy miért nincs már rá szüksége.


Varga Viktor úgy hiszi, hogy nem boldogít a pénz, és erre a tudatállapotra pedig most érkezett meg. Palik László új podcastjében őszintén mesélt arról, hogy mennyire vitte őt el a „fame”, a csillogás és sokszor mennyire durván széttolva alkottak barátaival.

"Az elején nyilvánvalóan amikor jön a pénz, mert jön, amikor hirtelen rengeteg fellépésed lesz, és sokkal többet keresel ezáltal, mint az átlag ember, akkor meghülyülsz, és még többet akarsz, és elvered hülyeségekre, és megint akarsz... Szóval ilyen hülye szakasz következik, amit nagyon sokan nem tudtak átlépni. Nekem szerencsém volt, mert volt annyi agyam, meg kaptam akkora büdös nagy pofonokat az élettől, hogy helyre rakott, és visszaállt az értékrendem a normálisra."
"Nagyon sok alternatív zsenivel lógtam éveken keresztül, kocsmákba, éjszakai klubokban, különböző tudatállapotokban, különböző festményeken dolgozva, összehányva, szétcseszve, felgyújtottuk a képeimet. "Voltak ilyen sötét részek, amik mind a sikertelenségből és a szenvedésből adódtak. Ami nagyon fontos, mert ott születnek az igazi képek, a szenvedésben. Az már, hogy én egy ilyen csodálatos lebegésnek élem meg az életem, vissza is vet abból a fontos szenvedésből, amit egy művésznek meg kell élni. De úgy vagyok vele, hogy már nem fogok szenvedni, szenvedtem eleget. Miért ne lehetne a boldogságot festeni? De kellett hozzá az a rész is, hogy ide elérjek."

- nyilatkozott őszintén Viktor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!