Várkonyi Andrea a hatalmát is szereti férjében - ifaktor
Várkonyi Andrea könyve.
Várkonyi Andrea új könyvét, az És ezt lehet? Jogod van jól lenni című kötetet tanulmányozta a Blikk. Várkonyi több dolgot is felsorol a könyvben arról, hogy ő mit keres egy férfiban.


Várkonyi a Mészáros Lőrinccel való kapcsolatába is betekintést enged a könyvben, amelyről így nyilatkozik a műsorvezetőnő:

„A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is – írja könyvében Várkonyi, aki pár oldallal később azt is kifejti, hogy milyen számára az ideális férfi. – Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján."

– látható a könyvben.

Sokan értetlenül állnak a friss házasok kapcsolatához, nos talán most nekik is sikerült válaszolni a szerzőnek arra, hogy pontosan mit szeret férjében.

Várkonyi Andrea továbbá arról is ír, hogy mi sem bizonyítja jobban, hogy megbízik férjében, minthogy könnyedén elalszik a mellkasán – holott korábban ilyen nem fordult elő, ugyanis nincs oda az éjszakai összebújásért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!