Vastag Csaba sokszor szállt szembe alkoholproblémájával - ifaktor
Vastag Csaba bukósisakkal a kezében áll

Vastag Csaba arról számolt be, hogy többször is volt olyan időszak az életében, amikor rájött, ha nem változtat az alkoholhoz való hozzáállásán, annak komoly következményei lehetnek.A magyar kultúra eléggé alkohol orientált, hiszen még egy hungarikumunk is a magyar házi pálinka. Vastag Csaba többek között ennek a nemzeti mentalitásnak tudja be azt, hogy ebben az országban igenis nehéz az alkoholtól való tartózkodás.

Vastag Csaba az Életünk történetében vallott arról, hogy korábban volt rá példa, szembe kellett néznie alkohol problémáival. Arról is beszélt, hogy önbizalom hiányban szenved, amellyel egész karrierje alatt, a mai napig próbál megbirkózni.

Nem bánt meg semmit, hiszen, ha akkor nem megy keresztül ezeken a nehézségeken, akkor nem tudott volna megküzdeni a problémával. Négyszer is volt olyan alkalom az életében amikor észrevette, vissza kell vennie a tempón és változtatnia. A sok rossz példa - mind környezetében, mind pedig saját tapasztalatából adódóan – segített neki a felismerésben. Az énekes azt is elmondta, hogy a legutóbbi alkalommal Zacher Gáborral beszélgetett el erről a helyzetről. Ekkor döbbent rá, hogy az alkohollal talán valamit pótolni szeretne az életében. Lehetségesnek tartja, hogy azt, hogy nincsen saját családja, mint testvérének, Vastag Tominak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!