Durva üzenetekkel bombázzák Vastag Csaba új párját - ifaktor
Vastag Csaba bőrkabátban.

A fiatal lány megelégelte a sok mocskolódást.


Vastag Csaba hosszú idő után újra megtalálta a boldogságot. Az énekes és párja, Evelin nemrég nyilvánosan is felvállalták a kapcsolatukat, azóta pedig kapnak hideget és meleget is a követőktől. A fiatal lány gyakran kap sértő és bántó kommenteket és üzeneteket is.

Mivel Csaba hosszú ideje él a reflektorfénybe számára már könnyebb elviselni ezeket a kritikus megjegyzéseket, azonban Evelinnek ez viszonylag új terepe. Állítása szerint akkor lett elege a követői rosszindulatából, amikor olyan pletykát olvasott magáról, hogy dubajozott. Megelégelte a mocskolódásokat és néhány képe alatt le is tiltotta a hozzászólási funkciót.

“Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól”

– jelentette ki a Bestnek Csaba, aki szerint az egész mögött az áll, hogy a valóság túl egyszerű, túl unalmas, így sokan inkább izgalmas sztorikat kreálnak.


Ne hagyd ki!