Vastag Csaba: „A kommenteket szinte soha nem olvasom el” - ifaktor
Vastag Csaba bőrkabátban.
Vastag Csaba negyvenedik születésnapja alkalmából adott interjút az NLC-nek, amelyben a közösségi médiához való hozzáállásáról is kérdezték.

„A helyzet az, hogy a kommenteket szinte soha nem olvasom el. Erre még tíz éve szoktam rá, mert nem szeretnék olyan kommentelők véleményére hagyatkozni, akik a szavaikat ingyen és bérmentve, mindenféle felelősségtől mentesen vetik oda.”

– mondta a lapnak az énekes, majd hozzátette, hogy barátai, ismerősei, rokonai tanácsára hallgat leginkább.

Napjainkban sajnos több híresség is kénytelen korlátozni a hozzászólásokat, vagy éppen figyelmen kívül hagyni, ugyanis mivel az interneten való kommentelésnek nincs korlátja, se következménye, így a bántalmazás ezen formája burjánzik.

„Vannak olyanok körülöttem, akiknek a tanácsait meghallgatom. Ezeknek egy része a közönséget is képviseli, például olyan hozzám közelálló családtagom vagy munkatársam, akiben muszáj bíznom. Úgy nem megy, ha nem bízom senkiben, de főképp a saját fejem után megyek. Nyolc-tíz éve még elég divatos volt azt figyelni, hogy mit játszik a rádió, milyen stílusú zenék számítanak aktuálisnak, de egy ideje ez engem már annyira nem érdekel. Részben a koromból kifolyólag. A kor elhozza az embernek azt, hogy saját magán kívül ne akarjon megfelelni senkinek. Csak őszintének kell lenni, és saját magadat adni, hiszen hosszú távon erre leszel büszke.”

– zárta gondolatait Csaba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!