Vastag Csabát számtalan szerelmi csalódás érte - ifaktor
Vastag Csaba bőrkabátban.
Vastag Csaba: „A kommenteket szinte soha nem olvasom el”
Instagram/@nlc.hu

Vastag Csabát számtalan szerelmi csalódás érte

Vastag Csaba jelenleg szingli és bár már vágyik a nagy családja esélyesnek tartja, hogy ez nem fog megadatni neki a jövőben.


A Sorok között című műsor legújabb vendége a sármos énekes, Vastag Csaba volt. Zenei karrierjét az X-faktor első szériája indította be, amely azóta is töretlenül halad felfelé. Viszont mielőtt a zenével kezdett el foglalkozni számos más területen is kipróbálta már magát.

A céltudatos, de olykor akaratos énekes a műsorban mesél karrierjéről, gyermekkoráról, szüleiről, testvérével való viszonyáról, példaképeiről és szerelmi életéről is. Csaba elárulta, hogy nagyon vágyik már a családra, de eddig számtalan szerelmi csalódás érte már őt az életben. A műsorvezető kérdése, miszerint miért nincsen Csaba kapcsolatban, az énekes karrierjére és életmódjára hivatkozott.

,,Valószínűleg magam sem vagyok egyszerű eset, valószínűleg amit csinálok gyerekkoromtól kezdve az sem feltétlen kapcsolatbarát dolog.”

-nyilatkozta Csaba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!