Vasvári Vivien influenszernek neveli kislányát? - ifaktor
Vasvári Vivien koktélozik

Az édesanya inkább megtanítani szeretné kislányát az internet használatára, mint sem, hogy eltiltsa tőle.


Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Vasvári Vivien saját Instagram-oldalt hozott létre kislányának. Ezt pedig, amikor a követői felfedezték, akkor számtalan kommentet és üzenetet írtak az egykori luxusfeleség, amelyekben helytelenítik, hogy a 9 éves kislánya, Ariana aktív legyen a platformon.

„Jöttek a kommentek, én pedig jobbnak láttam, ha inkább megszüntetjük a legújabb profilját, amit együtt hoztunk létre. A régi, amit szintén én kezeltem, már nem is működik, de tele volt Ariana cuki fotóival. Megbeszéltük, ha önálló felületet szeretne, nincs kifogásom ellene. Inkább tudjak róla, mint hogy kamu néven hozzon létre valamit, amibe nincs beleszólásom”

-árulta el véleményt az ügyről a fiatal édesanya a Story magazinnak.

Bár Vivien támogatja, hogv Ariana a rendelkezzen saját profillal azt viszont határozottan nem szeretné, hogy lányából influenszer váljon.

„Okostelefonja is ezért van, semmi kivetnivalót nem találok ebben. Pontosan tudom, hogy milyen tartalmakat és kiket követ. Persze attól, hogy neki most nagyon tetszik ez a világ, még bízom benne, hogy nem lesz influenszer belőle. De ha hobbiként később mégis szeretne ezzel foglalkozni, abban is támogatni fogom”

-tette hozzá Vivien.


Ne hagyd ki!