Ezt tanácsolja a Vászonzsákoslány Black Friday-re - ifaktor
Antal Év kék kabátban, sapkában tol egy kosaras biciklit

Antal Éva, azaz a Vászonzsákoslány Instagram-oldalán adott tanácsokat követőinek, hogy hogyan lehet a Black Friday időszakot környezetbarát módon megoldani.


Éva első sorban azt tanácsolja mindenkinek, hogy tényleg akkor, de csakis akkor vásároljanak ezen az akciós napon, ha valóban olyan termékeket vesznek, amik elengedhetetlenek és szükségük van rájuk.

Ezen kívül természetesen az az egyik legkörnyezetbarátabb megoldás, ha nem vásárolunk ezen a napon, csak azért, mert most akciós egy-két termék, amire lehet nincs is igazán szükségünk.

„Black friday, green friday, anti black friday. Bárhogy döntesz november 26-án, egy dolgot érdemes szem előtt tartani: ha vásárolsz, akkor csak olyan dolgot vegyél amire szükséged van, amiben tényleg örömödet leled, ami hasznos számodra. Van aki teljesen tartózkodik ezen a napon a vásárlástól, van aki bezárja a boltját, van aki árat emel vagy csökkent, van aki azért vásárol ezen a napon mert csak ekkor teheti meg. A klímaváltozás egyik legfőbb okozója a túlfogyasztásunk, minden egyes feleslegesen megvásárolt tárggyal tulajdonképpen energiát pazarolunk"

- olvasható Évi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!