Vavra Bence házasodni szeretne - ifaktor
Vavra Bence elegáns ruhában mosolyog

Vavra Bence nem csak a 2022-es Sztárban Sztár-t nyerte meg. A tapasztalat és az örömök, új célokat és érzéseket ébresztettek fel benne.


Vavra Bence már a Sztárban Sztár 8. évadának győztes díjával dicsekedhet, hiszen 2022-ben megnyerte a sorozatot és ezzel az ország idei évének legsokoldalúbb előadója is lett. Most a Ripost7-nek adott egy interjút, amiben mesélt az új terveiről, és az esetleges vidékre költözésről.

"Bízom benne, hogy fel tudok kerülni az ország legnagyobb színpadaira, illetve lesz lehetőségem nemzetközi színpadon is bemutatkozni. Azt szeretném, ha nem csak mint előadót, de mint szerzőt is elismernének. Hamarosan hallható lesz az új dalom, az Így volt szép!, amit a holland Noord Records kiadóval készítettünk. Izgatottan várom, hogyan fogadja majd a közönség. Szeretnék kiköltözni majd vidékre, ha akkor már lesz párom, vele együtt."

- mondta Bence

"Ha a párommal működik a kapcsolatunk, szívesen megházasodom. Nagyon családcentrikus vagyok. Láttam azt a környezetet, amiben felnőttem és láttam a nagyszüleim és a szüleim viszonyát, ezért tudom azt, hogy ha lesz egy gyermekem, meg fogom kapni a támogatást a családomtól. Nem kell majd dadust felvenni, mert mindig lesznek vigyázó tekintetek."

- zárta szavait a Sztárban Sztár 2022-győztese.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!