Vége: Veréb Tomi ezért szakított feleségével - ifaktor
Veréb Tamás a Puskás, a musicalben, ingben .
Veréb Tomi és felesége, Klajkó Szandi hét év után szakítottak, amelyet a színész-énekes a Facebook-oldalán osztott meg követőivel a találgatások elkerülése végett.


A szerelmesek között már a pandémia miatti bezártság alatt látszódott némi feszültség. Akkor Tamás felesége így nyilatkozott a Story-nak:

„Nem volt könnyű, hogy amíg én online meditációt tartottam, addig Tomi dalt írt, hiszen mindkettőnknek nyilván a nappalink a legkényelmesebb az alkotásra. Az is előfordult, hogy Tomi épp zenei felvételt készített, amibe belecsörgött a nyuszink az itatójával. Nem volt mese, ki kellett találnunk valamit, hogy ne zavarjuk egymást."

– mondta Szandi.

Most a Puskás, a musical című előadás főszereplője a Facebook-oldalán egy rövid közleményben tudatta, hogy vége a kapcsolatuknak.

„Kedves közönségem, kedves Barátok! Hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként. Kérjük a Tisztelt Sajtó munkatársait, és minden kedves rajongónkat, tartsa tiszteletben a magánéletünk nehezebb pillanatait, ahogy mi is tiszteletben tartjuk mások életét. Köszönjük!"

– írta Veréb Tomi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!