Ezek voltak a "legvéresebb" sztárválások az utóbbi években - ifaktor
Tom Cruise és Katie Holmes.
Kulcsár Edina és Csuti nemrég jelentették be, hogy elválnak. Ennek apropóján utánajártunk, hogy melyek voltak az utóbbi évek legvérmesebben zajló válásai.


Berki Krisztián és Hódi Pamela

Berki Krisztián és Hódi Pamela útjai 2017-ben váltak el véglegesen, amikor több szakítás után úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább, azóta csak a kislányukat érintő kérdések miatt állnak szóba egymással. Pamela többször kibukott a közösségi oldalain, hogy közös kislányukat Natit ne szerepeltessék a social média platformokon.

Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó

Az egykori Nyerő Páros győztes álompár a műsor után nem sokkal döntött úgy, hogy elmúlt köztük a szerelem, így külön utakon folytatják. Az első válásról szóló tárgyaláson az indulatok is elszabadultak. Hosszú ideig ment a vita többek között a gyerektartás összegén, amelyről Fecsó így nyilatkozott annak idején:

Tom Cruise és Katie Holmes

A végére egy külföldi, igazi hollywoodi válópert hagytunk, amely kétségkívül nem zajlott zökkenőmentesen. Cruise és Holmes álompárnak számítottak, és az egész világ drukkolt nekik, hogy örökké boldogok legyenek egymás mellett. 2005 óta voltak együtt, de 2012-ben Katie beadta a válókeresetet, és ritkán látott ellenségeskedés vette kezdetét: az akkor 6 éves lányukért, Suriért folyt a harc. Tom kizárólagos felügyeleti jogot követelt, amit Katienek természetesen esze ágában sem volt megadni. Ehhez képest viszonylag gyorsan lezárult a per, de ez minden bizonnyal csak látszat volt, a háttérben pedig folytatódtak a harcok. Suri végül az édesanyjával maradt, és Tomot többször is megvádolták azzal, hogy nem törődik a lányával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!