Verrasztó Dávid tőle nem megszokott módon ünnepli az év végét - ifaktor
Verrasztó Dávid tőle nem megszokott módon ünnepli az év végét

A vegyesúszó Verrasztó Dávid versenyőzként indul majd a Szilveszter Rallyen.


Verrasztó Dávid mindig is oda volt a sebességért. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy neki is van két, 300 lóerő feletti autója, amiket gyakran meghajt, ha éppen a vízből kijőve, valami kikapcsolódásra vágyik.

Az olimpiai negyedik helyezett úszó a Korda Racing által szerepeltetett 300 lóerős Skoda Octavia WRC raliautóval vághat neki a versenynek. A évbúcsúztató futamra különböző országokból érkeznek versenyzők és az össztáv. 56 kilométer lesz.

A versenynapon Dávid navigátora, az MTVA sportriportere, B.Németh Péter lesz, aki 2019-ben maga is versenyzett ezzel a csodás autóval. Dávid a Blikknek a következőt mondta:

"Ami az eredményt illeti, kitűzött célom nincs, igazából csak annyi, hogy jól érezzem magam és épségben célba érjek a kocsival. Amúgy olyan izgatott vagyok mint egy kisgyerek, aki a karácsonyi ajándékbontás előtt áll, de ígérem, vigyázok erre a gyönyörű rali Skoda Octaviára. Azt már most tudom, hogy ez az év nemcsak a tokiói nyári olimpia miatt marad számomra emlékezetes."

A verseny kedden 9 órakor kezdődik és már az első napon, 1 x 8,1 km-es és 1 x 11,1 km-es (körgyorsasági) szakaszt teljesítenek a versenyzők, majd a következő nap szintén 9-kor kezdődik a verseny és 2 x 7,3 km-es, 1 x 8,1 km-es és 1 x 11,1 km-es (körgyorsasági) szakaszt mennek. Az idén is több ezer nézőt várnak a ringre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!