Viczián Viki: ,,A nők nem tárgyak" - ifaktor
Viczián Viki fehér ruhában, vizes hajjal ül a kád szélén, növények között

A népszerű közszereplőt, Viczián Vikit már számos szerepben láthattuk a hazai médiában. Modell, szépségkirálynő, műsorvezető és most egy teljesen új arcát, az énekes-előadót is megmutathatta. Ellátogattunk első saját dalának klipforgatására, ahol egy rövid interjút is lehetőségünk volt készíteni az influenszerrel.


Mikor beléptünk Viki klipforgatásának helyszínére és meghallottunk egy szöveg részletet a dalból, rögtön éreztük, hogy ez nem levegőbe beszélés. Viki a saját negatív élményeit és tapasztalatait dolgozta fel első saját zenéjében, ami általánosságban a férfiaknak egy üzenet.

Az influenszer azt is elárulta nekünk, hogy segítségére volt Pribelszki Norbi a dalszerzésben, illetve a barátaitól kapott egy hatalmas nagy löketet, amiért belemert vágni az éneklésbe.

Kinek szól a dal?

,,Ez egy általánosság, nagyon sok mindent megéltem az évek alatt. Főleg amióta a médiában vagyok, de mielőtt a médiába kerültem volna már akkor is sokszor kaptam meg, hogy a külalakom, a külsőm miatt akartak tőlem valamit és ezt megelégeltem. Ezért gondoltam, hogy ez a dal szóljon arról, hogy a nők nem tárgyak. A nőket nem lehet csak úgy jobbra-balra pakolgatni. Önálló értékrenddel rendelkeznek és igenis nagyon határozottak"

- mesélte Viki a klipforgatás közben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!