Két néző ököllel verte egymást Olivia Rodrigo koncertjén - ifaktor

Hatalmas verekedés tört ki 2 hölgy között, akik azért mentek, hogy élvezzék Olivia Rodrigo koncertjét, cserébe pedig néhány monoklit is begyűjtöttek.


Olivia Rodrigo 5 számos szettje alatt valóságos MMA-harc alakult ki két hölgy néző között. A közönség soraiban egyelőre ismeretlen okok miatt szóváltás alakult ki a nézők között, akik ezt egy jó nagy ökölcsatával zárták.

Az énekesnő az iHeart Radio Fesztiválon lépett fel Vegasban és a vicces része a történetnek az volt, hogy míg a két hölgy verekedett, addig az elégedett rajongók teli torokból énekelték az épp akkor műsoron lévő „Drivers Licence" című számot.

Az, hogy a biztonságiak léptek közbe, vagy magától alább hagyott a verekedés ezt nem tudni, mindenesetre Olivia nem vette észre a párharcot, így be is ordította a tömegbe, hogy csodás közönség vagytok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!