3+1 világhírű nő bűnös élvezetei, amiket biztosan nem tudtál - ifaktor
Meghan Markle fekete hajjal, fehér ruhában áll fehér háttér előtt

Az vitán felül áll, hogy mindannyiunknak vannak titkos, bűnös élvezetei, amiket igyekszünk minél nagyobb titokban tartani. Azonban a sztárok esetében ez sokszor szinte lehetetlen, ugyanis hamar napvilágot látnak titkaik. Az In.hu összegyűjtött 10 sztárt, akiknek különös élvezeteik vannak, mi pedig kiválogattuk a 3+1 legérdekesebbet.


1. Cardi B

A nagyszájú és a külsejére mindig sokat adó rapper, Cardi B elárulta, hogy szabadidejében imádja a semmittevést. Sokszor nincs kedve sehová se menni, csak otthon pihenni párjával, vagy egyedül, minden cicoma nélkül. Eltudjátok róla ezt képzelni?

2. Meghan Markle

Markle azoknak a nőknek a táborát erősíti, akik igyekeznek egészségesen étkezni és élni. Azonban ennek ellenére gyakran elcsábul a bűnös élvezeteknek is és ilyenkor sült krumplival és borozással szokott csalni.

3. Mariah Carey

A külföldi énekesnő, Mariah Carey a szépségápolási rutinjába épített be egy igen szokatlan és sokak által furcsának vallott szokást. Carey 2018-ban elárulta, hogy időnként tejben fürdik, amit szépsége megőrzése végett csinál.

3+1. Oprah

Ha már fürdés, akkor beszéljünk kicsit Oprah-ról, aki az utóbb említett énekesnőhöz hasonlóan élvezettel űzi ezt a fajta tevékenységet. Olyannyira, hogy saját fürdőkádját a testére alakították, ónixból és márványból készítve. Ezen kívül Oprah imádja a fürdősókat és minden olyan terméket, amit tisztálkodás közben lehet használni.

További sztárokért kattints az In.hu cikkére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!