Ez a márka világsztárokat gyűjt be a népszerűsítéséhez - ifaktor
Kanye West

A luxus-márka Balenciaga elképesztő marketing lépéseket tesz, hogy népszerűsítsék magukat a piacon.


A márka kész, hogy minden erejét és energiaforrását beleadja a folyamatos kampányaikba. Ezek pedig rendkívül színvonalasok, hiszen már olyan nevekkel dolgoznak együtt, mint Kanye West. A világsztár rapper legújabb YZY kollekciójához a Balenciaga adta az alapot, amit aztán fel is kellett turbózni. Ezt pedig úgy tehették meg, hogy a világ egyik legbulisabb városában, Miamiban bezárták arra a napra a Balenciaga márkaboltját, hogy reklámfilmeket vehessenek fel.

A márka nem szerénykedik, ha nagy nevekről van szó, ugyanis 2020 szeptemberében úgy döntött, megválasztja a márka arcának a folyamatosan zenei történelmet író Cardi B-t. Ezen két sztár, most közösen forgattak a szóban forgó üzletben. Mivel mindkét zenész évek óta az iparban van, így nem véletlen, hogy egy videóklipet forgattak, amihez tökéletesen illeszkedik a környezet, melyet a márka teremtett meg számukra.

Egyelőre nem tudni, hogy ez a zene megjelenik-e bármelyik előadó közelgő albumján. Érdekesség, hogy ezt a boltot napokkal ezelőtt Kanye egy másik rapper, Future kíséretében szintén kibérelte. A ruhák, a stílus és a luxus természetesen tökéletes táptalaja Kanye új ötleteinek. Ehhez pedig ha támogatás kell, hol keresné máshol, mint a világ egyik top-híres luxus márkájánál?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!