Vilmos herceg és Kate Middleton bátorságból vizsgázott - ifaktor

A királyi család legidősebb trónörököse Vilmos herceg és felesége Kate Middleton a világ legveszélyesebb állatai közül „csemegéztek".


Az egyetemi napok nagyon izgalmasak szoktak lenni, főleg Írországban. Ilyenkor a nyílt napok nem csak az iskolán belül, de az egész campus területén, különböző elfoglaltságokkal és kitelepülésekkel kedveznek az odalátogatóknak.

Egy ilyen egyetemet látogatott meg Vilmos herceg és felesége Kate Middleton Észak-Írországban, ahol az egyik ilyen sátornál megpillantottak a világ legveszélyesebb állatai közül néhányat, amit aztán bátran a kezükbe is vettek. Erről a megmozdulásról pedig videót is készítettek, majd fotózkodtak is az állatokkal. Nem semmi, amilyen könnyedén Kate kezébe vette azt a tarantulát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!