Vin Diesel Instagramon kérte Dwayne Johnsont a folytatásra - ifaktor
Vin Diesel Dwayne Johnson

A Halálos Iramban-széria egyik főszereplője és rendezője Vin Diesel és Dwayne Johnson között, elmérgesedett a viszony, amit most előbbi rendezni szeretne.


A két sztár a legutolsó Halálos Iramban című film forgatásán vesztek össze, amit a film megjelenése után hoztak nyilvánosságra. A spekulációk már akkor elindultak, mikor a rajongók nem látták az előzetesben sem a Sziklát, azonban erre nem később fény is derült. Diesel hiányolta Johnson professzionalizmusát, amit sokszor szemére vetett a volt pankrátornak.

Ez a vita úgy tűnt, hogy egyszeri eset volt, azonban Johnson közölte, ő nem fog többet szerepelni ebben a filmben, ezzel az alakkal. Ezért úgy döntött, inkább csak a Jason Stathammel elkezdett Hobbs & Shaw-t csinálná. Most azonban Vin Diesel Instagramon írt egy bejegyzést, melyben megkérte Johnsont, hogy a méltó befejezés érdekében csatlakozzon újra a csapathoz, hogy teljesüljön Brian akarata.

„Drága kistestvérem, Dwayne… Eljött az idő. A világ a 10. részt várja. Mint ahogy azt Te is tudod, otthon a gyerekeim Dwayne bácsinak hívnak. Nem telik el úgy ünnep, hogy ne hoznák fel, de te semmilyen jó kívánságot nem küldesz. De az idő eljött. Évekkel ezelőtt azt mondtam neked, hogy beteljesítem Pablo (Paul Walker) akaratát. Hiszem, hogy minden idők legjobb befejezését együtt tudjuk véghez vinni. Ez pedig a Fast 10-lesz. Szívemből mondom, hogy ott kell lenned. Ne hagyd lógva a franchiset, nagyon fontos a szerep, amit játszol. Hobbst más nem tudja eljátszani. Bízom benne, hogy felnősz a feladathoz és beteljesíted a sorsod."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!