Kirabolták a világsztár kosaras otthonát - ifaktor
Vince Carter Toronto Raptors mezben

Vince Cartertől több mint 36 millió forint értékben loptak úgy, hogy a családja közben a házban tartózkodott.


Az ex NBA-kosaras, Vince Carter rossz szájízzel gondolhat vissza majd a 2022-es Apák Napjára. A rendőri jelentések szerint, június 19-én több rabló is betört az otthonába és több tízmillió forint készpénzt loptak el tőle. Az eseménykor a Toronto Raptors legendának felesége és gyermekei is otthon tartózkodtak.

A feleség elmondása szerint furcsa és ijesztő hangokat hallott a lenti szintről, ezért úgy döntött, hogy két fiával együtt elbújik a ruhásszekrényben és tárcsázza a rendőröket. A helyszínre egy szolgálaton kívül járőr érkezett meg elsőként, aki egy maszkos férfit látott beugrani egy fekete terepjáróba. A jegyzőkönyv szerint a rendőrök kiérkezése után egy teljesen betört ablakot és 3-4 millió forint értékben készpénzt találtak szétszórva a ház körül.

Az esemény során két fegyver is előkerült, az egyik egy Desert Eagle nevezetű kézifegyver, ami a kosarashoz tartozott, valamint egy bővített tárral rendelkező Glock 26-ost, amit feltételezhetően az elkövető hagyott a helyszínen. Az incidens során senki sem sérült meg, így a nyomozást ismeretlen tettes ellen, betörés vádjával indította el a rendőrség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!