Kattints és kerülj be Te is a Vince újságíró csapatába - ifaktor
Vince felirat egy papírlapon, amin egy toll van a sarokban.

A Vince.hu által meghirdetett cikkíró versenyre még 5 napig lehet beadni munkákat. Ha csíped a gasztronómiai dolgokat és szívesen írsz is róluk, akkor ne habozz jelentkezni!


Magyarország egyik vezető gasztronómiai és italkultúrával foglalkozó oldala, a vince.hu cikkíró versenyt hirdet.

Szívesen írsz, gyakran és kifejezően veted papírra a gondolataidat? Ha nemrég egy emlékezetes vacsorán/gasztrofesztiválon/külföldi gasztrotúrán/pincelátogatáson jártál, személyesen felfedeztél egy éttermet, esetleg éppen egy izgalmas borkóstolón szerzett tapasztalataidat osztanád meg, ragadj tollat (billentyűzetet), és írd meg nekünk!

HA SZERETED A JÓ ÉTELEKET, JÓ ÉTTERMEKET, BORT, SÖRT, PÁRLATOKAT, VAN ÍRÓI VÉNÁD ÉS ÖRÜLNÉL, HA NÉVVEL ELLÁTOTT GONDOLATAIDAT TÖBB TÍZEZREN ELOLVASNÁK, ITT A NAGY LEHETŐSÉG!

A vince.hu cikkíró versenyt hirdet: cikkeket és rövid bemutatkozást várunk 2022. február 15-ig a vince@vince.hu címre. Kérjük, a tárgyba írd be: „verseny 2022”.

Aminek nagyon örülünk

 • Élménybeszámoló kirándulásról, útleírás (példát IDE KATTINTVA mutatunk neked)
 • Élménybeszámoló egy gasztronómiai eseményről, borkóstolóról (példát IDE KATTINTVA mutatunk neked)
 • Gasztronómiai témájú interjú egy szakemberrel vagy hírességgel (példát IDE KATTINTVA mutatunk neked)
 • Ismeretterjesztő cikk egy ételről, élelmiszerről, alapanyagról, egy távoli ország gasztronómiájáról, italkultúrájáról (példát IDE KATTINTVA mutatunk neked)
 • Ha akár több írást is küldesz (nem kötelező)

Amit NEM áll módunkban elfogadni (és ezért nem tudjuk figyelembe venni a verseny kiértékelése során)

  • Recept
  • Olyan cikk, ami korábban máshol megjelent, vagyis nem kifejezetten erre a felhívásra készült
  • 3000 leütésnél rövidebb pályamű

  Nyeremények

  1.díj: CEWI 3 napos boros alapkurzus (értéke: 45 000 forint) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 Ft)

  2.díj: egy borválogatás 3-3 pezsgővel és vörösborral (értéke: 25 000 forint) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 Ft)

  3.díj: 1 havi Vince Klub borcsomag (értéke minimum 5990 Ft) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 forint)

  A legjobb írásokat (nem feltétlenül csak az első három helyezettet) a szerző nevével együtt leközöljük a vince.hu oldalon. Az általunk legjobbnak talált szerzőknek hosszútávon is szeretnénk publikálási lehetőséget biztosítani gasztronómiai rendezvényeken, bemutatókon, sajtóeseményeken való részvétel megszervezésével.

  ÍRJ, NYERJ ÉS VÁLTSD MEG A JEGYEDET A GASZTRONÓMIA ÉS AZ ITALKULTÚRA VILÁGÁBA: NÉZD MEG, HOGY MŰKÖDIK BELÜLRŐL EZ AZ IZGALMAS TERÜLET ÉS EGY SZERKESZTŐSÉG!

  Ne felejtsd! A legalább 3000 karakter terjedelmű cikkeket egy rövid bemutatkozással 2022. február 15-ig várjuk az vince@vince.hu címre. A „Tárgy” mezőbe kérjük, írd be: „verseny 2022”.

  Induljon a verseny, hajrá!

  Amennyiben pedig nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az iFaktor YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalát!


  Ne hagyd ki!