Visszatér a „The Voice”, Kelly Clarkson és Ariana Grande robbantottak - ifaktor

Idén is visszatér a „The Voice" című műsor, ahol egy csere is történt a zsűriben és Nick Jonas helyét Ariana Grande vette át.


Az eddig már megszokott, szerethető zsűri újra visszatér, némi változtatással. Blake Shelton, John Legend, Kelly Clarkson a megszokottak szerint, az eddigi Nick Jonas helyét pedig nem más veszi át, mint Ariana Grande.

Ariana és a többi zsűri nagyon komoly éneklést pakolt le a színpadra, ezzel megnyitva a 21. évadát a „The Voice" műsornak.

Az évad későbbi részében felfedezhetünk majd újabb hírességeket, ugyanis a csaták során tanácsadók segítik majd mentorok dolgát. Így többek között láthatjuk majd Camilla Cabellot, Jason Aldeant, Kristen Chenowethet és Dierks Bentleyt.

A nézők is nagyon várják, hogy induljon a műsor, legalább annyira mint a mentorok. Figyelemmel kísérjük mi is az eseményeket, így bármi fontos, vagy hihetetlen történik, tudni fogtok róla!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!