Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg” - ifaktor
Visváder Tamás fekete pólóban a kutyáját puszilja

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.


Visváder Tamás Instagram-oldalán tudtuk meg, hogy Palácsik Lillával közös kiskutyájuk strokeot kapott. Tomi azt is elárulta, hogy kutyájuk már elég zavarodott volt, a nevére sem hallgatott, elfelejtett járni, nem evett és nem ivott.

Kutyájuk sajnos továbbra sincsen jó állapotban és várják követőiktől a tanácsokat, ötleteket, hogy ebben a helyzetben mit lehetne tenni.

„Sziasztok!🙏🏻 Sokan írtátok, hogy el vagyok tűnve…hát igen…el 😢 Kirát, a kutyusomat ismerhetitek innen instagramról már. Sajnos #stroke -ot kapott. Leírhatatlan milyen napokat élünk meg! Elfelejtett járni, nem akart enni/inni, nem figyelt a nevére, zavarodott volt, ha nehezen sétált, akkor is csak a tengelye körül körbe-körbe! Ha pisilt hátrafelé kezdett el kúszni… szörnyű volt! Majd egy hétig jártunk infúzióra, ami nagy reményt adott! Elkezdett "szebben" sétálni, ha vezettem pórázzal! Végre újra evett, nyugodtabb lett. Kezdtem hinni, hogy neki több jár, mint 11 év! Mára viszont minden rosszabb! Nem eszik, magától fel sem akar állni, a lábai kicsúsznak alóla, a szemei tágak, látom hogy fél. Ha simogatom és vele vagyok érez, megnyugszik, de a szívem belehasad! Ha bárki élt már hasonlót, van tapasztalata kutyával írja le bátran! Ez most az a poszt ahova minden tanács/ötlet/segítség jöhet! Köszönöm❤️🙏🏻 Köszönöm azt a rengeteg üzenetet is amit a napokban írtatok! Csodásak vagytok! Jó hogy itt vagytok velem/velünk"

- olvasható Tamás bejegyzésében. Mi pedig kitartást kívánunk a családnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!