Nagy a társadalmi vita arról, amit Tücsi csinált a lányával - ifaktor
Tücsi és kislánya, Nara.
Ahány ház, annyi szokás, és ha gyereknevelésről van szó, a szokásosnál is szélesebb a paletta. A népszerű influenszer Tücsi nemrég feltöltött az Instagramra néhány fotót, amelyek közül az egyiken szájon puszilja kislányát.


Kultúránkban az arcra adott puszi széles körben elterjedt üdvözlési forma, családtagok, közeli barátok, rég nem látott ismerősök gyakran köszöntik egymást így. Bár sok minden függ a testbeszédtől, mégis meglehetősen intim gesztus is lehetne ez, ám ma már nem tulajdonítunk neki különösebb jelentőséget.

A szájrapuszit azonban sokan a szerelmesek közötti érintkezés egyik formájának, az arcra adott változatnál jóval intimebb gesztusnak tartják, így sokakat meglep, ha szülő és gyereke között látnak elcsattanni ilyet.

Tücsi és kislánya puszija.

Instagram/@tucsiii

Noha sok olyan kultúra van, ahol ma is elfogadott ez a forma gyerek és szülő között, de nálunk mégis sokan a szexualitással kapcsolják össze, így helytelennek vélik.

Mindenesetre amennyit Tücsi Instagram-oldalán látunk a kislányával való kapcsolatából, ebből csak az a következtetés vonható le, hogy minden idejüket együtt töltik, amit csak lehet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!