A Squid Game kelet-ázsiai színésznője történelmet írt - ifaktor
Squid Game sztárja

A Vogue magazin 130 éves történelmében soha nem fordult még elő, hogy egy kelet-ázsiai modell-színésznő teljes címlapot kapjon.


A dél-koreai modell Jung Ho-yeon, pillanatok alatt világhírűvé vált, miután a Netflixre gyártott Squid Game, a világ egyik legnépszerűbb sorozata lett. Ebben a sorozatban Kan Sae-bye*okot alakította, akit leginkább a 067-es játékosként ismertek. A sorozat befutását követő néhány héttel pedig millió számra szerzett Instagram követőket és szinte azonnal a legtöbb ember által követett koreai színésznővé vált.

Jung Ho-yeon eredetileg modell volt, de mostanra a színészkedés is nagyon megtetszett neki. Most viszont egy újabb mérföldkövet ért el az életében, ugyanis a Vogue februári számának a címlapjára is felkerült. A magazin 130 éves fennállása alatt egyszer sem történt olyan, hogy egy kelet-ázsiai modell, egyes egyedül, egy teljes címlapot elfoglalva szerepelt volna a magazin elején. A modell részénél az újságban olvasható, hogy miként dolgozta fel, hogy követői száma 9 millió fölé kúszott, valamint, hogy mindenki róla beszélt az egész világon.

„Van egy bizonyos határ, ameddig az érzést ki lehet szavakkal fejezni. Ez az érzés… Nem tudtam enni, nem tudom miért. Teljesen össze voltam zavarodva és minden olyan kaotikus volt. Nem hittem el és nem is bíztam benne.”

Elmesélte, hogy folytatni szeretné a színészkedést és álma, hogy egyszer eljusson Hollywoodba.

„Mindig is el akartam jutni Hollywoodba, hogy Amerikában színészkedhessek. Most is ez a tervem. A Squid Game azonban megváltoztatta a gondolkodásomat ezzel kapcsolatosan. Nem kell amerikai, vagy európai filmnek lennie, a történet és a mondanivalója a lényeg.”

tette hozzá Jung.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!