VV Aurelio brandet épít a börtönből - nem kevés pénzt keres - ifaktor
Aurélió egy tükörben készít magáról képet

Korábban már több elítélt beszámolt arról, hogy VV Aurelio kivételes bánásmódban részesül a börtönben, mi lesz ha megtudják, hogy elég szép pénzt is keres?


Aurelio jelenleg is börtönbüntetését tölti, miután emberrablásért több mint 2 évre elítélték. Azonban az élete a rácsok mögött meglehetősen „jól” alakul. Korábban azt hitte, hogy szörnyű élmény lesz, amire nagyon sokáig készült lelkileg. Most azonban nem csak VIP bánásmódban részesül, de még a kinti üzlete is virágzik, hála barátnőjének.

A kivételezést és persze a sikereket több fogvatartott is megjegyezte már magának. Az egyikük egy interjúban azt mondta, hogy az egykori Való Világ-sztár, egy igazi fekete bárány, és meglehetősen sokaknak böki a csőrét. Leginkább azért, mert ameddig más rabok a szabadidejükben sétálgathatnak egy bizonyos területen belül, addig ő és társai edzhetnek, cigizgethetnek. Közel sem ugyanabban a bánásmódban részesítik őt, mint társait.

A következő hír pedig könnyen lehet olaj a tűzre, ugyanis Aurelio kinti ruhamárkája szárnyal. A márka Instagram-oldalát barátnője kezeli, aki a napokban tette ki, hogy hatalmas akció van az utolsó darabos ruháikra. Nem tudni, hogy ebből hogyan és milyen formában részesül a börtönben lévő villasztár, de az biztos, hogy ameddig ő odabent van, kint gyarapodik a pénze.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!