VV Aureliot támadják a kommentelők, amiért sírva fakadt - ifaktor
VV Aurelio Caversaccio a bíróságon zokog.
Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Aureliot 2019 novemberében bűnösnek találta a bíróság emberrablási ügyében, amiért négy évet kapott, amelyért azóta fellebbeztek és még mindig tart a tárgyalássorozat, amely során többször is sírva fakadt már a celeb.


Ezúttal is hasonló történt, hiszen az újabb tárgyaláson ismét sírva fakadt többször is a celeb, amiért meg kellett szakítani az eljárást.

Aurelio közösségi oldalán mindezt többen is felróják neki, hiszen eközben az Instagramon mintha mi sem történt volna folyamatosan osztja meg a különböző tartalmakat.

„Itt megy a bájgúnárkodás,a bíróságon meg csak a sírás!"

– világította meg egy kommentelő a problémáját, amire Aurelio is válaszolt.

„Itt kicsit lazább a hangulat Úram!!!"

– írta a celeb.

A bejegyzés ide kattintva látható. (a legutóbbi bejegyzés alatt látható a kommennt)

A legutóbbi tárgyaláson Aurelio ügyvédje kérte a védence elmeállapotát vizsgáló szakemberek meghallgatását, amelyet a bíró jóváhagyott, ám most betegség miatt sikerült mindenkit meghallgatni...

A botrányhősről korábban készült szakértői vélemény szerint Aurelio kevert személyiségzavarban szenved, hisztérikus, paranoid, szenzitív és nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik. A védelem szerint fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, amely hatással lehetett a bűncselekmény elkövetésére.

A mostani tárgyaláson egy általános orvosszakértő, illetve pszichológus szakértő is megjelent, de Aurelio ügyvédje szerint pszichiáter szakértő meghallgatása is szükséges, aki viszont nem vett részt a tárgyaláson betegség miatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!