Béciék kislánya hatalmasat esett, kórházba került - ifaktor
Béci és felesége, Norina szilveszterkor
Újra együtt Béciék családja
Instagram/ @younggbeci

Béciék kislánya hatalmasat esett, kórházba került

Hatalmasat esett Béciék gyermeke, a pár otthonában. Egy másodperc alatt történt a baleset és szülei azonnal a kórházba vitték a tíz hónapos kislányt.


Béci felesége, Mészáros Norina Instagram-oldalán árulta el a rajongóinak, hogy nagyot esett otthonukban a kislányuk. Rebeka azonnal sírni kezdett és hányni, így születi nagyon megijedtek. Béciék rögtön kórházba is vitték a kislányt, ahol azonban megállapították, hogy nincsen komolyabb baja, így szerencsére Rebeka már jól van.

Norina legújabb Instagram-bejegyzésében azt is elárulta, hogy ő nem szívesen hívott mentőt, mert úgy gondolta nincsen nagy baj. Férje, Béci azonban erőltette, hogy menjenek kórházba, amiért így utólag, akkor is, ha nem lett nagy baj, Norina nagyon hálás.

,,MINDEN RENDBEN VAN,NYUGI❤️Nem szerettem volna kitenni, de ezzel is segíthetünk másoknak! Ha már itt van ez a platform, használjuk hasznos dolgokra és osszunk meg olyan dolgokat, amikkel segíthetünk másoknak! (Hisz egyszer már bejött😊) Ma reggel hatalmasat esett Rebeka otthon,2 mp alatt történt minden! Hatalmas koppanás, borzalmas percekig tartó és nem múló sírás és sugárban hányás! Apuka azonnal hívta a kórházat, mondták, hogy jöjjünk be! Megvizsgálták, elküldtek ultrahangra, azt mondták mindent rendben találtak, nem látnak belső sérülést/vérzést! Viszont megfigyelésen bent kell maradnunk, mert még nincs 1 éves és nagy baj is történhet 12(24) óra alatt, amin mi otthon nem tudunk segíteni! Eszik, jó kedvű, nem lázas minden rendben van, kiengednének, de jobb reggelig maradni! Nem mondom…kemény napunk volt, de összeszorított foggal és anyai szeretetemmel és biztonsággal támogattam gyermekemet a vizsgálatokon! Hatalmas trauma volt a mai nap Rebének és nekünk is és a baj egy pillanat alatt megtörténik! Hiába 0-24-ben figyeljük! Ha nagyon megüti magát a gyermeketek és hány azonnal sürgősségi! Bèla hívta a kórházat, neki jàr a dicséret! Én “orvost játszottam” mozgattam, néztem a reflexeit, átnéztem a testét, nem biztos, hogy felhívtam volna a kórházat, ami hiba, mert kívül hiába nem látszik semmi, belül még baj lehet, de hálisten Apa okosabb volt! Ha akár ilyen vagy hasonló dolog történne a gyermeketekkel, azonnal hívjátok a kórházat vagy azonnal menjetek be! ( A covid helyzet miatt, no comment még mindig, ami van a kórházakban, de ez van, reméljük hamarosan megváltozik!)”

-írta Norina az Instagram-bejegyzésében, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!