VV Fru így tért vissza az Instagramra - ifaktor

Tímár Fruzsina, azaz VV Fru a ValóVilág 10 műsorából lehet ismerős sokaknak. Azóta influenszerként és körmösként tevékenykedik az életben és nyáron sokáig kivonta magát a közösségi média forgalmából.


Azonban már visszatért Instagram-oldalához Fru. Mivel sokan aggódtak érte és nap mint nap megkérdezték tőle, hogy merre jár, miért nem aktív a közösségi médiában, ezért egyszerűen csak így tért vissza oda:

„Élek még"

- írta fotójához humorosan Fru, amin luxusautójában pózol, vadító vörös rúzzsal és nagyon csinos szettben.

A kihagyásról azóta sem beszélt Fruzsina, így nem tudjuk, hogy ez minek köszönhető volt. Lehet, hogy csak szimplán egy kis elvonulásra vágyott, hiszen a műsor után rengetegen bántották érdekes stílusa miatt.

Fru követői nagyon örültek, hogy visszatért az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!