Rákérdeztek VV Fru munkájára, aki választ is adott - ifaktor
VV Fru, Barna hajjal, fehér blézerben áll, fehér fal előtt

Tímár Fruzsina, azaz VV Fru az RTL Klub reality műsorának, a Való Világnak köszönhetően tett szert országos ismertségre. Kiesése óta aktívan jelen van a közösségi médiában, ahol sokan érdeklődnek a villán túli élete után.


Azt korábban már megírtuk, hogy a villában szépen alakulni tűnő kapcsolata VV Renátóval a való életben, kamerákon kívül zátonyra futott. De mi a helyzet Fruzsi munkáját illetően?

Általában, aki bekerül az RTL Klub hónapokig tartó valóság showjába, az vagy alapból munkanélküli, vagy felmondott az állásából, hogy szerencsét próbálhasson, hiszen a legtöbb ideig szereplő játékos három teljes hónapot tölt el a villában.

Ebből következik, hogy mikor a versenyzők újra kikerülnek az életben, sokan továbbra is munkanélküliek maradnak, vagy a népszerűségüket kihasználva alakítják jövőjüket. Fruzsinak az eredeti szakmája műkörmös volt, így nem nehéz kitalálni, hogy ő ehhez is tért vissza a műsor után.

,,Mi a munkád?"

- érkezett a kérdés egy követőtől, mire Fru csak ennyit válaszolt:

,,@timarfruzsinails"

- ezzel megjelölve a körmös oldalát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!