VV Greget újra kamerák előtt láthatjuk - ifaktor
VV Greg

Sokak kedvencét, az egykori villalakót, VV Greget ismét a tévé képernyőjén láthatják majd a rajongói. A celeb újra forgat, de hogy pontosan milyen műsort azt egyelőre nem árulta el.


Az egykori Való Világ szériájában ismerhették meg Greget jobban a tévé nézők, azonban sokan már előtte is hallották a nevét, ugyanis ő az élő magyar Ken baba. Greg több szépészeti beavatkozáson esett át annak érdekében, hogy arca megszólalásig hasonlítson Barbie baba párjára.

A Való Világ óta nem igazán tűnt fel a tévé képernyőn, de a reality sztár most Instagram-bejegyzésében árulta el a követőinek, hogy újra forgat és hamarosan kiderül, hogy milyen műsorban láthatjuk őt viszont.

,,Ezer meg egy éve nem raktam fel a Ken baba sminkemet. A ValóVilág óta leminimalizáltam a festék arányát az arcomon. Boldog vagyok, hogy ez a játék megadta nekem, hogy natúrban is vállaljam önmagam! Most viszont jól esett nosztalgiázni. Irány forgatni. Hamarosan megtudhatjátok, hogy hol tűnik fel Ken baba!🤣🤣🤣 u.i.: HELLÓ HERPESZ!😮💨🤦🏼♂️🤷🏼♂️”

-írta Instagram-bejegyzésében Greg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!