Valaki megszakította a kapcsolatot VV Mercivel 18+ videójáért - ifaktor
VV Merci fehér kabátban és sapkában áll kint az utcán

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a volt ValóVilág szereplőről, VV Merciről napvilágot látott egy erotikus videó, amivel pénzt keresett a celeb.


Azóta Mercit követői Instagram-oldalán elég gyakran kérdezgetik a videóval kapcsolatban. A legújabb kérdés például az volt Mercihez, hogy volt-e olyan barátja, vagy ismerőse, aki megszakította vele a kapcsolatot a videó láttán.

A válasz Mercitől erre a kérdésre pedig így hangzott:

,,Egyetlen egy ember volt, aki emiatt megszakította velem a kapcsolatot, nevet nem szeretnék mondani. Igazából annyival nyugtatom magam - mert nyilván nekem egy fontos személy volt az életemben -, hogy aki vesztett ezzel, az maximum ő, mert én sosem hagytam volna őt cserben"

- válaszolt a kérdésre Merci videóban.

Lehetséges, hogy az a bizonyos illető - aki megszakította vele a kapcsolatot -, is egy Való Világos játékos volt Mercivel együtt? Egyelőre nem derült ki, hiszen Merci nem szeretne nevet említeni, bár az sokaknak feltűnt már, hogy VV Moh, akivel szintén jó kapcsolatot ápolt Merci a villában, eltűnt az életéből, mióta kint élnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!