VV Merci reagált a róla kikerült képekre - ifaktor
VV Merci fekete bőrkabátban rózsaszín háttérrel
Első rapszámát készíti az egykori villalakó, VV Merci
Instagram/@cedes-official

VV Merci reagált a róla kikerült képekre

Nem rég derült ki, hogy a Való Világ című műsor legutóbbi szériájában feltűnt, VV Merci felnőtt oldalon keresi a kenyerét. A fiatal lány most elárulta, semmi sem bánt meg és nem szégyell semmit.


Korábban mi is megírtunk, hogy kiderült VV Merci titka, miszerint felnőtteknek szóló oldalon találta meg őt egy rajongó, aki pedig nyilvánosságra hozta az ott talált tartalmat.

Most azonban az egykori villalakó is reagált a történtekre, legújabb Instagram-bejegyzésében. Merci elmondta, hogy egyáltalán nem szégyenli a történteket, sőt úgy gondolja okosan tette, hogy összekötötte a kellemest a hasznossal és pénzt tudott csinálni belőle.

,,Sziasztok🤗 Most biztos sokan várják a reakciómat ezzel a polgárpukkasztó sztorival kapcsolatban szóval tessék.😝 Nem akartam ezzel foglalkozni, de nyilván meg fogom védeni magam és leírom az Én szemszögemből a történetet. Nem fogok úgy csinálni, mintha ez természetes lenne, de gondoljunk bele, hogy minden felnőtt csinálja ezt a négy fal között, csak Én összekötöttem a kellemeset a hasznossal. Ettől Én nem vagyok/lettem rossz vagy más ember. Nem vettem el senki életét, nem hazudtam, loptam vagy esetleg csaltam. Aki ez szerint ítél el vagy alkot rólam negatív véleményt azzal sajnos ( vagy inkább nem sajnos) nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Az Én életem engedjétek meg, hogy úgy éljem, ahogy nekem tetszik. Akinek meg nem jön be esetleg az életmód, amit élek az adjon hálát a jó Istennek, hogy nem kell velem találkoznia vagy elviselnie minden nap. Nem csak Magyarországon, hanem világszerte több lány, fiú esetleg pár csinálja ezt. Csak dolgozzuk már fel végre kedves ( vagy inkább nem kedves ) Magyarország , hogy attól mert valami NEKED nem tetszik az nem biztos, hogy rossz. Ne akarjátok mindenkire azt a szűklátókörű életmódotokat ráerőltetni, amiben TI éltek. Én sem szeretném a saját meglátásaimat senkire rátukmálni. Amúgy meg nem láttatok újat, a villában is láthattatok meztelenül. Az, hogy az Én életembe mi fér bele és mi nem, azt kérlek hagyjátok rám. Illetve még annyi, hogy rám mondhattok bármit meg hasonlók, de szeretném, ha a környezetemben lévő embereket kihagynátok az ész osztásotokból. Nem szeretném, ha bármelyik szerettem sérülne akár egy minimálisan is az Én dolgom miatt. Minden csoda 3 napig tart és a negatív reklám is reklám, szóval jó csámcsogást kedveseim🤍”

-írta VV Merci az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!