VV Mercit párja biztatja a felnőtt tartalmakra? - ifaktor
VV Merci és párja ölelkeznek egy világos téglafal előtt, Merci piros ruhában áll

Az utóbbi időben nagy port kavart a médiában, mikor kiderült, hogy a volt reality szereplő, VV Merci felnőtt tartalmakat gyárt az online térben.


Később rengeteg kérdést kapott a tevékenységével kapcsolatban, köztük azt is, hogy párja mit szól ezekhez a 18+-os videókhoz.

Merci már akkor is nyíltan válaszolt és elárulta, hogy párját kicsit sem zavarja, hogy mivel foglalkozik az interneten a volt ValóVilág szereplő, most azonban másra is fényderült.

Merci a napokban megosztott Instagram-oldalán egy szintén nagyon kihívó fényképet, amin csak egy szál bugyiban ül az ágyán. Természetesen ennél a posztjánál is megkapta a kérdést, hogy párja mit szól ehhez, amire így válaszolt a celeb:

,,uuristen ezt a baratod hagyja?? 😱"

- érkezett a kérdés, majd Merci válasza:

,,o mondta, hogy ezt tegyem ki😫 milyen gaz kapcsolatba vagyok.."

Merci követői - érthető okokból -, arra kezdtek el következtetni, hogy talán a napvilágot látott, felnőtt videójára is párja buzdíthatta. Természetesen ez csak feltételezés, de a celeb adott rá okot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!