Így reagált VV Merci párja a lány felnőtt filmjeire - ifaktor
VV Merci fehér kabátban áll

Nemrég derült ki, hogy az egykori Való Világ játékos, VV Merci felnőtt filmekben szerepelt, most pedig a lány elárulta, párja mennyire támogatja a munkájában.


Korábban mi is megírtuk, hogy VV Mercinek nyilvánosságra hozták a felnőtt filmekben szerepelt felvételeit. A hír után pedig maga az egykori villalakó is reagált az esetre és most megosztotta követőivel azt is, hogy mi erről a párja véleménye.

Egy kérdezz-feleleket indított VV Merci az Instagram-oldalán, amely keretein belül megkérdezték tőle, hogy párja, hogyan tekint erre a helyzetre. A fiatal rapper pedig őszintén megválaszolta a feltett kérdést és elmondta, hogy szerelme nem bánja, sőt támogatja a karrierjében.

,,Ezt sokszor megkapom, szóval szeretném tisztázni. Természetesen tudott róla. Megbízunk egymásba, itt nincs szó sem nyitott kapcsolatról, sem hasonlókról. Csupán nem korlátozzuk be egymás akaratát. Sok kapcsolat ezen megy el. Nem uralni kell egymást, hanem építeni.”

-írta Instagram-történetében Merci.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!