VV Merci rap díjat kaphat - ifaktor
VV Merci fekete garbóban
Mostantól szavazhattok tizenhat kategóriában kedvenc rapperetekre. Ugyanis elindult a Rap.hu Awards online szavazása. A jelöltek között szerepelnek profik és kezdők is. Sokan meglepődtek, hogy többek közt az ex-villalakó, VV Merci neve is ott van a listán.


Hivatalosan is elkezdődött a Rap.hu Awards jelöltjeire a szavazás, ez pedig egészen december 15-ig fog tartani. Összesen tizenhat kategóriában lehet szavazni a kedvenc jelöltünkre. Ezek között van például Az év legjobb Rappere, Az év legjobb Rap csapata, Az év legjobb Női Rappere, Az év legjobb Producere, Az év legjobb DJ-je, Az év legjobb Szövegírója, Az év kollab meglepetése és A leghitelesebb utca Rappere díja is.

Nagyon sok, olyan név van a jelöltek között, akik már régóta színesítik a rap szakmát tudásukkal és folyamatosan élő fellépésekre járnak az ország különböző pontjain. Azonban sok új tehetség is feltűnt a listában. Főleg mivel külön kategóriát kaptak az év legjobb feltörekvői is. Többen is meglepődtek mivel az év legjobb Női Rap előadója cím egyik jelöltje nem más, mint a Való Világ powered by Big Brother tizedik szériájának egyik versenyzője, VV Merci. Az egykori villalakó művésznevén szerepel a listában, Cedesként.

Mercinek egyébként eddig két száma jelenet meg a YouTubeon és mindkettő egy együttműködés. Az egyik a Tedd be! címet viseli, amíg a másik pedig a Lesz@romot.

Ezen az oldalon tudtok szavazni kedvenc előadótokra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!