VV Virág énekesi karrierbe kezdett - ifaktor
VV Virág lila felsőben ül
VV Virág, azaz Ledneczky Virág úgy döntött, tévés szereplései után most zenei téren is kipróbálja magát. Követői nem igazán értenek egyet a döntésével.

Virágot a Való Világ Powered by Big Brother című reality sorozat legutolsó szériájában ismerhették meg a tévénézők. Akkoriban főként arról lett népszerű, hogy szerelembe esett egy játékostársával, Danival. Azóta a pár szakított és Virág feltűnően sokkal több pillanatot oszt meg rajongóival a magánéletéből.

A fiatal lány már korábban a műsor során is egy picit megmutatta énekesi tehetségét a villatársainak és a nézőknek. Akkor mindenkit megdöbbentett Virág hangja. A műsor vége után pedig nem sokkal az egyik hazai tehetségkutató műsorban is feltűnt. Most pedig az egykori villalakó legutóbbi Instagram-bejegyzésében árulta el a követőinek, hogy kipróbálja magát a zenei pályán. Virág egy rövid részletet is megosztott a új dalából, amelyet júniusban fog kiadni.

“Ha eljön az éjjel,nincsennek szabályok
Én élem az életemet és nem úgy mint mások “
Júniusban érkezik a dal 💛😎”

-írta Instagram-bejegyzésében Virág.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!